روزنامه ایران نوشت: عسل محمدلو یکی از حادثه دیدگان برنامه خاله شادونه که به همراه مادرش در مراسم شرکت کرده بود دچار آسیب شده اما مادر وی که خودش در این حادثه جراحت بیشتری برداشته است محافظ کودکش میشود تا وی را نجات دهد و همین بود که عسل از مرگ حتمی نجات یافت.
سکینه محمدپور مادر عسل که خودش در بیمارستان بستری است گفت: از دو هفته پیش اطلاعرسانی شده بود که خانوادهها میتوانند بلیتها را از فرهنگسراها، کتابخانهها و مراکز فرهنگی شهر تهیه کنند و من هم چون عسل خاله شادونه را خیلی دوست دارد تصمیم گرفتم دختر 6 سالهام را برای دیدن برنامه ببرم. یک ساعت پیش از شروع برنامه به آنجا رسیدیم و با جمعیت زیادی روبهرو شدیم که برای دیدن برنامه آمده بودند. حتی در جلوی در ورودی بلیت میفروختند و هیچ کنترلی برای ورود افراد هم وجود نداشت.
سالن، 3 هزار تن گنجایش داشت که بیش از 7 هزار تن در آنجا جمع شده بودند. مادرها را از بچهها جدا کردند و من با وجود آنکه نگران بودم تا لحظه آخر عسل را از خودم جدا نکردم اما در پایان تسلیم اصرارهای وی شدم و دخترم به طبقه پائین رفت و من از بالا نظارهگر برنامه بودم.
این زن در ادامه گفت: جشن که تمام شد قرار شد برای دیدن بچهها به طبقه پائین برویم تا بچهها را تحویل بگیریم. مادرها از سمت بالای سالن و بچهها از پائین به سمت هم میآمدند. ترجیح دادم سریعتر پائین بروم عسل را که دیدم وی را بغل کردم که ناگهان جمعیت به سمت ما هجوم آورد که از پله افتادیم. جمعیت زیادی روی ما افتاد. احساس میکردم نفسم بند آمده است، نزدیک 10 دقیقه چشمهایم را بستم، فقط عسل را محکم گرفته بودم و با چشم خودم دیدم که دخترم چشمهایش را بست و به سختی نفس میکشید. بالاخره پس از چند دقیقهای جمعیت زیادی که افتاده بودند بلند شدند. صحنههای بدی را در آنجا دیدم حتی چهره بچههایی که زیر دست و پا خفه شده بودند بشدت وحشتناک شده بود. من و عسل را خیلی زود به بیمارستان منتقل کردند آن روز در بیمارستان حتی تخت خالی پیدا نمیشد. چون حالمان خوب نبود به زنجان منتقل شدیم دخترم تا دیروز - جمعه - توی کما بود و علائم حیاتی نداشت و ساعت 6 صبح جمعه بود که به صورت معجزهآسایی چشمهایش را باز کرد.
این مادر 27 ساله در ادامه گفت: من از ناحیه کمر آسیب دیدهام و پایم هم شکسته است اما از این که خداوند دخترم را به من برگرداند خدا را شکر میکنم و در عین حال برای خانوادههایی که بچههاشان را از دست دادهاند از خدا طلب صبر میکنم زیرا شرایط بسیار سختی است و امیدوارم مقامات قضایی شهر به وضع این پرونده در اسرع وقت رسیدگی کنند.
پرونده در حال رسیدگی
نوریپور فرماندار خرمدره نیز گفت: قرار بود برنامه ساعت 5 روز 21 اردیبهشت ماه شروع و ساعت 7 شب به پایان برسد. روند کار به این صورت است که درخواست داده میشود و پس از تأیید اداره ارشاد و هماهنگی با ما برنامه اجرا میشود. درخواست این برنامه توسط فردی به نام آقای تدین مدیر شرکت صدای آریایی وطن به ارشاد داده شده و مجوز آن را گرفته بود و کارها در حال پیگیری بود. دو روز مانده به شروع برنامه وقتی سر کار میآمدم بنرهای برنامه را دیدم که تا آن زمان با فرمانداری هماهنگی نشده بود. بلافاصله از مسئولان مربوطه خواستم مسئول برگزاری برنامه را به فرمانداری دعوت کنند. در مرحله اول وی نماینده خود را فرستاد اما خواستیم که خود مدیر حاضر شود و سرانجام وی در فرمانداری حاضر شد. از تدین خواستیم در مورد برنامه توضیح دهد.
وی گفت 350 بلیت تا به حال فروخته شده است یعنی 10 ظرفیت 3000 نفری سالن در صورتی که پیشبینیها بیشتر از این تعداد را نشان میداد. این در حالی است که بیش از 4 هزار بلیت فروخته شده بود این مقام مسئول در ادامه گفت: مادران نشسته در سکوها و بچهها در درون زمین بازی جای گرفته بودند. حالا تصور کنید 2 هزار مادر که روی سکوها بودند برای رسیدن به 2 هزار بچه باید از یک در باریک عبور میکردند و این مسئله باعث فاجعه در خرمدره شد.
نوری پور در ادامه افزود: مدیر برنامه موظف بود با نیروهای امدادی قرارداد ببندد که در محل حضور داشته باشد اما آنها این اصل را نیز رعایت نکرده بودند. اما بلافاصله بعد از وقوع حادثه سریعاً همه گروههای امدادی به محل اعزام شدند تا به وضع این حادثه رسیدگی کنند مجروحان سریع به مراکز درمانی فرستاده شدند اما متأسفانه سه کودک در این حادثه جان باختند. فرمانداری خرمدره، به صورت ویژه رسیدگی به این مسئله را در دستور کار خود دارد و همه نیروها تا رسیدن به نتیجه در تکاپو هستند تا مقصران اصلی این ماجرا مشخص شود. بنابه این گزارش پس از این فاجعه سکوت فضای خرمدره را فرار گرفته و غم به چهرهها نشسته است.